Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 33 º max: 33 º min: 22º
Sou a: Inici / CONSISTORI / L'Alcalde / Entrades

Entrades

Assemblea general ordinària d'Oliana-Gas S.COOP.C.LTDA.
Uns vint-i-cinc socis de la Cooperativa del Gas van assistir a la reunió convocada per la Junta Directiva d’Oliana-Gas.
El director dels serveis territorials d'empresa i coneixement visita la comarca
El passat divendres dia 30 de juny, el Sr. Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials a Lleida, va fer una visita a l’Alt Urgell per conèixer dos projectes innovadors a la comarca.
Reunió amb la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)
Els alcaldes del Consorci Segre Rialb es van reunir amb el president i la secretària general de la CHE.
Rotonda a la C-14, a la sortida nord d'Oliana
El projecte de la rotonda dels Bombers ja està enllestit. Durant aquest estiu es licitarà l’obra i a la tardor, segurament, començaran les obres. És una molt bona notícia per la seguretat viària de la població.
Canvi de presidència a la MIGRAUM
La Mancomunitat Intermunicipal de Gestió de Residus de l’Alt Urgell Meridional agrupa els municipis de Bassella, Cabó, Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Oliana, Organyà, Peramola i Valls d’Aguilar, per a fer la recollida i tractament dels residus generats per la població.
Pla estratègic comarcal Impulsa 2026
Els alcaldes de l’Alt Urgell van participar en una sessió de treball conjunta dins del programa de diagnosi d’IMPULSA 2026.
L'arbre de la Font
El passat mes d’abril vàrem fer una enquesta a través de la web de l’Ajuntament per decidir quin arbre havíem de posar a la Font de la Vila, després d’haver tallat el que hi havia per malaltia.
Obertura d'una delegació d’ACCIÓ a la comarca de l'Alt Urgell
El passat divendres 5 de maig, l’Honorable Conseller d’Empresa i Coneixement, el Sr. Jordi Baiget va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Urgell l’obertura d’una delegació d’ACCIÓ a la Seu d’Urgell, que estarà ubicada a l’edifici contigu al Consell Comarcal. Aquesta serà l’oficina número vuit que el Govern de la Generalitat té desplegades arreu del país.
Inauguració de les obres a l'església romànica de Santa Eulàlia de les Anoves
Aquest dilluns dia 1 de maig es va celebrar l’aplec de Santes Creus a l’església de Santa Eulàlia a les Anoves.
Adjudicada la redacció del PDU de l'embassament de Rialb
El passat divendres dia 21 d’abril es va signar l’adjudicació de la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’Embassament de Rialb. Aquest document ha de servir per fer l’ordenació dels usos de la làmina d’aigua i del territori de l’entorn del embassament.
El camí del riu
L’any 2009 la Confederación Hidrográfica del Ebro va realitzar unes obres d’arranjament del camí del riu en el seu marge esquerre, al tram del Ròdol fins a l’alçada de Santa Llúcia.
La Federació Catalana de Rem a Rialb
La setmana passada quatre representants de la Federació Catalana de Rem van visitar l’embassament de Rialb. El punt de trobada va ser l’alberg de la Torra, al municipi de la Baronia de Rialb. Allà vam fer un petit intercanvi d’impressions abans de posar-nos a l’aigua per, posteriorment, realitzar un tastet de la làmina d’aigua de l’embassament.
Conveni de col·laboració amb el Casal de Jubilats d'Oliana
75è aniversari de l'Institut d’Estudis Ilerdencs.
El passat dissabte vaig assistir als actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs a Lleida.
Arranjament de la captació d'aigua de les fonts d'Oliana
L’any 1931 es va portar l’aigua de les fonts fins al municipi d’Oliana i es va fer la xarxa de distribució per abastament de boca a les vivendes. En la mateixa actuació també es va construir la xarxa de clavegueram.
Llum verda al projecte d'estalvi energètic d'Oliana
Consell Comarcal, Ajuntaments i EMD’s (Entitat Municipal Descentralitzada) de la comarca de l’Alt Urgell hem presentat a la convocatòria d’ajuts Fons Europeu de Desenvolupament Regional [FEDER] 2016-2020, un projecte d’estalvi energètic, reducció de les emissions de CO2 i dinamització del sector forestal que ens ha estat concedit, i que es durà a terme durant els tres propers anys.
Pressupostos 2017
Oliena i Oliana serem pobles agermanats el proper mes d’agost
Aquesta setmana el regidor de Turisme Ricard Pérez i jo mateix com a Alcalde d’Oliana, ens hem desplaçat al poble sard d’Ùliana per tancar els detalls de l’agermanament dels nostres pobles.
Us imagineu la D.O. "Fruita d'Oliana"?
Aquest passat cap de setmana m'he desplaçat fins a Burgos per assistir al 6è "Curso de Fruticultura del Valle de las Caderechas"
Creació del Pla Director Urbanístic de l'Embassament de Rialb
El passat divendres dia 10 de febrer, en la sessió ordinària de la Junta de Govern del Consorci Segre Rialb a l'Ajuntament de Tiurana, es va aprovar per unanimitat del assistents el plec de clàusules administratives i tècniques que ha de regir el concurs del servei de redacció i tramitació del Pla Director Urbanístic de l'Embassament de Rialb.