Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades / Benvinguda al web municipal del nou consistori

Benvinguda al web municipal del nou consistori

26-06-2019

Carme Lostao Otero

Carme Lostao Otero

Sigueu benvingudes i benvinguts al web del nostre Ajuntament, en aquest espai podreu dur a terme gestions, cercar informació sobre el municipi i la seva actualitat, en definitiva ens podreu conèixer una mica millor.

Aquesta web, a més de donar-nos a conèixer permet agilitat i ser canal de comunicació entre tots. Aprofitem doncs l’oportunitat que ens donen les noves tecnologies  i fem us d’aquesta eina per a fer córrer la informació i per estar en contacte.

L’equip que encapçalo, ha optat per un model de govern on predomini la participació ciutadana i la transparència i aquesta pàgina és una opció per a dur-ho a terme. 

Oliana és en una vall preciosa situada al sud de la comarca de l’Alt Urgell, als peus dels primers contraforts del Pirineu i regada pel riu Segre. És el segon municipi en nombre d’habitants de la comarca.  

Ens agradaria convidar a aquells que no ens coneixeu a visitar-nos i a gaudir de l’entorn que ens envolta, dels nostres carrers i places, de la nostra història i tradicions i del nostre patrimoni cultural.

Us animo a totes i tots a fer us d’aquest mitjà que nosaltres procurarem mantenir viu i al dia.

I aprofito per posar-me jo mateixa i a l’equip de govern a la vostra disposició, per tot allò que cregueu us puguem ser útils.

Podreu contactar amb mi al correu electrònic alcaldia@oliana.cat o be demanat una cita clicant aquí.

Salutacions cordials,

Carme Lostao i Otero