Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 24 º max: 24 º min: 12º
Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades / Juliol 2019

Juliol 2019

19-08-2019

El passat dia 23 de juliol de 2019, vàrem poder reunir-nos amb el responsable de la gerència d’obres de Carreteres d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, també amb el Cap d’obra i el Cap de bombers voluntaris d’Oliana. Ens vam trobar a peu d’obra de la Rotonda d’Oliana, per tal de poder escoltar les reclamacions i les inquietuds que teníem sobre els accessos al parc de bombers i a l’edifici annex, antiga caserna, de titularitat municipal.

Es van trobar diferents solucions donat l’avançament de l’obra, per tal de poder entrar i sortir de les instal·lacions de la millor forma possible. Tot i que caldrà fer modificacions i buscar entrades diferents a les que s’estaven fent servir fins ara.

Considerem que la rotonda, era una necessitat que teníem per a poder accedir correctament a la zona del polígon industrial d’Oliana i també per a regular la velocitat del trànsit que entra al nucli poblacional, però pot ser l’ ubicació que ha acabat tenint s’acosta massa a les poques edificacions que ja eren existents i aquest fet s’ha fet evident quan l’hem vist construïda.