Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades / Agost i Setembre 2019

Agost i Setembre 2019

11-10-2019

L’agost es va iniciar amb la nostra Festa Major, que un any més ens ha ajuntat per a gaudir d’uns dies de festa. Tot va anar bé, només podem destacar agraïment a tots els que vàreu participar dels diferents actes i goig perquè varen ser dies que es van fer curts i intensos.

El setembre, ens ha portat pràcticament la finalització de la rotonda d’accés per la part nord del poble, a manca de fanals i detalls. En breu, estarà enllestida.

Volia informar-vos que es va demanar per a inici de curs, una actuació important en la teulada de l’escola Sant Jordi. D’entrada s’enxarxarà per evitar perills a la població educativa i després es duran a terme les reparacions necessàries per a evitar filtracions d’aigua i despreniments de lloses de pissarra. Val a dir també, que hem concertat cita amb els Serveis territorials de Lleida del Departament d’Ensenyament, per tal de explicar-los les nostres preocupacions al respecte del estat general de l’única escola que tenim al poble.

Una altra qüestió que ens amoïna, és l’estat dels rius del municipi, Reixar, Flor i Junset, i cal que sapigueu que estem en converses amb les institucions encarregades de la neteja i manteniment per tal de fer-los arribar el nostre malestar i preocupació, també a instar-los que efectuïn les actuacions necessàries, abans que puguem lamentar desperfectes en instal·lacions veïnes i es vegi afectat el trànsit al polígon industrial.