Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Oliana Soluciona / Pendents

Pendents

Averia

La farola situada a la façana de Cal Bitllar està fosa.

Averia - Llegir Més

Averia

Els dos focos situats a la teulada de l'Església, que fan la llum a la façana del rellotge del campanar estan fosos.

Averia - Llegir Més

Canvi de llums

Bones, quan procediu al canvi de llum, a Taurus en tenim dos que no funcionen. Salutacions.

Canvi de llums - Llegir Més

Electricitat

L'ajuntament te previst presentar alguna reclamació a Fecsa per els continus talls del dia d'avui (25/03/2017) Una nevadeta i la llum va de puta pena. "Poseu-vos les piles"

Electricitat - Llegir Més

Accés deteriorat Font de la Roqueta

L'accés a la Font de la Roqueta, degut a les últimes precipitacions, es troba fangós. El pas de vehicles (principalment de dos rodes) ha provocat solcs que no permeten arribar amb seguretat a la Font.

Accés deteriorat Font de la Roqueta - Llegir Més

Estat del terreny.

Seria pertinent mantenir aquest terreny en condicions ja que podria causar problemes en cas d'incendi. Espero que ho tinguin en compte. Salutacions.

Estat del terreny. - Llegir Més

Llums avd Barcelona

Bon dia. En aquest moments tenim una plataforma elevadora per si interessa. Un altre tema es si podriam parlar amb el regidor de mobilitat per parlar d'uns aparcaments a l' avinguda de Barcelona.

Llums avd Barcelona - Llegir Més

Llums avd Barcelona

Son tres llums que no van i esta el carrer molt fosc.

Llums avd Barcelona - Llegir Més

Parking fabrica.

Tendriem que mirar de treure dos llocs d'aparcment perque el camion te problemes per entrar a les naus.

Parking fabrica. - Llegir Més

CAMPANAR

La gent d'Oliana està preocupada si el rellotge està aturat per avaria o altres problemes. Ja direu quelcom al respecte. Gràcies

CAMPANAR - Llegir Més

Cable alta tension dañado

Hola, Hoy paseando por la calle de Els Erms, me he fijado que el cable en uno de los postes de luz se le esta rascando la funda contra el propio poste debido a que no esta bien fijado el cable. Adjunto foto del poste y del cable dañado. Si no se arregla (restaurar el cable y fijarlo debidamente) podriamos llegar a tener una desgracia. Aunque dudo que este afectado directamente, solicito se arregle el problema cuanto antes y que ademas se revise el resto de los postes de Oliana. Adjunto PDF con fotos del problema Gracias y Saludos,

Cable alta tension dañado - Llegir Més

piscines oliana

Bona tarde. Sóc veïna i filla d'oliana i vull expresar la meva queixa de la persona que heu posat a les piscines. Aquesta tarde hi he anat i es impresentable. ESTA BRUT, UNA IMATGE LAMENTABLE I AQUEST INDIVIDUO ES UN IMPRESENTABLE. Com voleu que la gent anem a les piscines posant aquest individuo a la gestió de les mateixes. RECTIFIQUEU I RECUNDUIU EL TEMA JA QUE LES ACABARA D'ENFONSAR AQUEST PERSONATGE. LAMENTABLE I EL MEU PENSAMENT ES GENERAL A TOT EL POBLE.

piscines oliana - Llegir Més

REPOBLACIONS DE TRUITA EN ELVEDAT DE OLIANA

Hola, Sóc un pescador de Caldes Dde Montbui que m'agrada anar de sempre a pescar amb mosca truites a Oliana, pertanyo a diverses societats de pescadors i són molts els companys que els agrada anar a Oliana a pescar. Fa uns anys el vedat va patir un descens notable de població de truites al jhacerlo vedat amb mort, ara que va tornar a ser sense mort cal repoblar i ens diuen des de Medi Ambient que poden repoblar amb 600 kg. i l'ajuntament no vol per l'efecte corb marí. Sius plau, repoblin el riu que els pescadors donam molta vida al poble I a els comerçs del poble. Gracies

REPOBLACIONS DE TRUITA EN ELVEDAT DE OLIANA - Llegir Més

SENSE LLUM

Fa dos nits que estem sense llum al carrer Dolors.

SENSE LLUM - Llegir Més

Llum del fanal defectuós

Fa un parell de mesos que la llum es intermitent

Llum del fanal defectuós - Llegir Més

Casa deshabitada en estat ruinós

Amb perill real d'enfonsar-se,teulada foradada,nius de coloms,rates... Per la part del darrere pitjor..... Cal fer alguna cosa al respecte amb el conjunt casa i pati. S'ha d'acabar amb la gran quantitat de coloms que habiten i embruten els edificis veïns.

Casa deshabitada en estat ruinós - Llegir Més

CANAL RIU DE LA FLOR

Bon dia, Des del nostre edifici, situat a AV. SOLSONÈS 37-39, estem preocupats per l'estat actual del CANAL RIU DE LA FLOR, ja que considerem que està molt brut i podria provocar inundacions en cas de pluja intensa, com ja havia passat en passades ocasions... Des de l'ajuntament, hi podríeu posar remei? Es podria desbrossar? Moltes gràcies per endavant!!!

CANAL RIU DE LA FLOR - Llegir Més

Pal trencat

Des de fa unes setmanes que a la continuació del carrer Lleida, direcció a les granges, hi ha aquest pal de llum o de telèfon partit/trencat, segurament degut a algun tractor/camió que va passar per allà. No sé si vosaltres hi podeu fer res. Gràcies,

Pal trencat - Llegir Més