Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Llista de Whatsapp

Llista de Whatsapp

Des de l'Ajuntament d'Oliana estem creant una relació de contactes per a fer una llista de difusió de Whatsapp.

Aquesta llista serà estrictament informativa, i s'utilitzarà per comunicar incidències al municipi, fer difusió de la Crida o de les activitats que es realitzen al poble.
Si estàs interessat en rebre aquesta informació, omple el formulari amb el teu nom, número de telèfon i adreça* i t'afegirem a la llista.

IMPORTANT Guarda el nostre número de telèfon als teus contactes per a que t'arribin els missatges. 683 350 061

*El motiu pel qual demanem l'adreça és per poder sectoritzar determinats missatges. Si per exemple hem d'informar d'un tall en el subministrament de l'aigua en un carrer concret, podrem enviar el missatge només a les persones afectades.
**Aquest servei entrarà en funcionament d'aquí unes setmanes quan haguem recollit un bon nombre de números de telèfon. 
*** Crearem una llista de difusió de Whatsapp, no un grup, per tant els usuaris d'aquest servei no podran veure els números de telèfon ni altres dades de l'altra gent que també utilitza el servei.

D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer de “Serveis Municipals”, propietat de l’Ajuntament d’Oliana, per al seu tractament, a sol efecte de complir amb la finalitat de “gestió dels usuaris dels serveis municipals”. Així mateix s’informa que aquestes dades únicament podran ser comunicades a tercers que requereixin aquesta informació, si es compleixen els preceptes assenyalats en la LOPD.
S’informa  a les persones titulars de les dades que podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes i amb les condicions establertes en la llei, mitjançant escrit adreçat a l’Alcaldia de l’Ajuntament d’Oliana, amb indicació expressa de les actuacions a realitzar.