Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / AJUNTAMENT / Subvencions nominatives

Subvencions nominatives

En aquest apartat podràs trobar el procediment que cal seguir per demanar una subvenció nominativa.

L'ordenança reguladora de les subvencions nominatives i excepcionals de l'Ajuntament d'Oliana estipula les normes que regulen la concessió de les subvencions i ajuts que figuren nominativament al pressupost, i que estan destinades a col·laborar en el desenvolupament d’actuacions que siguin d’interès o utilitat pública en els àmbits cultural, esportiu, social, turístic, de joventut i solidaritat i cooperació.

Podeu consultar el text íntegre de l'ordenança en el següent enllaç.

Ordenança

 

PASSOS A SEGUIR PER A DEMANAR UNA SUBVENCIÓ NOMINATIVA:

1) Descarregar i emplenar el formulari de sol·licitud de subvenció. Recordeu que és imprescindible presentar aquest formulari signat per la persona que representa l'entitat (signat electrònica o manualment).

 Formulari de sol·licitud de subvenció

2) Emplenar la instància genèrica (l'enllaç mes avall) adjuntant el formulari de sol·licitud de subvenció.

Instància genèrica

3) Un cop realitzada l'actuació subvencionada, s'haurà de presentar el formulari de justificació, en el termini establert en la resolució d'atorgament de la subvenció.

Formulari de justificació (NOU)

 

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb el departament de secretaria intervenció de l'ajuntament, trucant al telèfon al 973.470.35 en horari d'atenció al públic (de 10 a 14 h) o bé mitjançant el correu electrònic ajuntament@oliana.cat