Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / AJUNTAMENT / Fira de Tots Sant

Fira de Tots Sant

SOL·LICITUD OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA FIRA DE TOTS SANTS

En aquest apartat podràs trobar el procediment que cal seguir per sol·licitar una llicència per ocupar la via pública amb una parada per la Fira de Tots Sants. 

L'ordenança fiscal número 15, reguladora de la Taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o  atraccions situats en terrenys d’ús públic i indústries del carrer i ambulants i rodatges cinematogràfics de l'Ajuntament d'Oliana estipula les quotes tributàries.

Podeu consultar el text íntegre de l'ordenança a l'anunci adjunt.

ORDENANÇA

  • Dia màxim per presentar les sol·licituds: 30 de setembre inclòs.
  • Dia màxim per fer el pagament: 10 d’octubre inclòs.

PASSOS A SEGUIR PER A DEMANAR UNA LLICÈNCIA D’OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA:

1) Descarregar i emplenar el formulari de sol·licitud de la llicència d’ocupació de la via pública. Recordeu que és imprescindible presentar aquest formulari signat per la persona sol·licitant (signat electrònicament o manual, i en aquest cas escanejat i adjuntat a la instància genèrica).

*Com emplenar el formulari:

- Empleneu tots els camps buits amb les vostres dades.

- És imprescindible emplenar tots els camps en vermell.

- Faciliteu un telèfon mòbil i correu electrònic. (no s’acceptaran sol·licituds sense aquestes dades).

- Podeu facilitar la vostra preferència d’ubicació, que en cap cas reservarà la plaça en el lloc indicat.

- Datar-lo i signar-lo

FORMULARI

2) Emplenar la instància genèrica (l'enllaç més avall) adjuntant el formulari de sol·licitud de la llicència d’ocupació de la via pública, que prèviament haureu emplenat i signat.

*IMPORTANT: recordeu adjuntar tota la documentació necessària i que consta al formulari de la sol·licitud (DNI, IAE, assegurança RC). 

INSTÀNCIA GENÈRICA

3) Un cop realitzada la sol·licitud, l’ajuntament la resoldrà i emetrà la liquidació de la taxa corresponent, i s’haurà de fer el pagament tal com s’especificarà a la liquidació que rebreu juntament amb la notificació de la llicència, i que indicarà que es podrà pagar, o bé per transferència bancària, o bé en metàl·lic a l’ajuntament (fins el 10 d’octubre). Es comunicarà el lloc on es podrà posar la parada uns dies abans de la fira.

**IMPORTANT**

NO S’ADMENTRAN PAGAMENTS EL DIA DE LA FIRA NI PARADES SENSE LLICÈNCIA CONCEDIDA I LA TAXA PAGADA.

 Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb el departament de secretaria intervenció de l'ajuntament, trucant al telèfon al 973.470.035 en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres 9 a 14 h) o bé mitjançant el correu electrònic ajuntament@oliana.cat