Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 40 º max: 40 º min: 21º
Sou a: Inici / CONSISTORI / L'Alcalde
Benvinguts al
Bloc de l'Alcalde
Miquel Sala Muntada

Aquest bloc vol ser un espai de reflexió sobre els més diversos aspectes que conflueixen en el nostre municipi. Voldria compartir-los amb vosaltres en aquest nou espai. Si voleu parlar amb mi ho podeu fer fent click aquí.

Bloc

Canvi de presidència a la MIGRAUM

13/06/2017

La Mancomunitat Intermunicipal de Gestió de Residus de l’Alt Urgell Meridional agrupa els municipis de Bassella, Cabó, Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Oliana, Organyà, Peramola i Valls d’Aguilar, per a fer la recollida i tractament dels residus generats per la població.

Pla estratègic comarcal Impulsa 2026

26/05/2017

Els alcaldes de l’Alt Urgell van participar en una sessió de treball conjunta dins del programa de diagnosi d’IMPULSA 2026.

L'arbre de la Font

19/05/2017

El passat mes d’abril vàrem fer una enquesta a través de la web de l’Ajuntament per decidir quin arbre havíem de posar a la Font de la Vila, després d’haver tallat el que hi havia per malaltia.

Obertura d'una delegació d’ACCIÓ a la comarca de l'Alt Urgell

12/05/2017

El passat divendres 5 de maig, l’Honorable Conseller d’Empresa i Coneixement, el Sr. Jordi Baiget va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Urgell l’obertura d’una delegació d’ACCIÓ a la Seu d’Urgell, que estarà ubicada a l’edifici contigu al Consell Comarcal. Aquesta serà l’oficina número vuit que el Govern de la Generalitat té desplegades arreu del país.

Inauguració de les obres a l'església romànica de Santa Eulàlia de les Anoves

05/05/2017

Aquest dilluns dia 1 de maig es va celebrar l’aplec de Santes Creus a l’església de Santa Eulàlia a les Anoves.

Adjudicada la redacció del PDU de l'embassament de Rialb

28/04/2017

El passat divendres dia 21 d’abril es va signar l’adjudicació de la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’Embassament de Rialb. Aquest document ha de servir per fer l’ordenació dels usos de la làmina d’aigua i del territori de l’entorn del embassament.

El camí del riu

22/04/2017

L’any 2009 la Confederación Hidrográfica del Ebro va realitzar unes obres d’arranjament del camí del riu en el seu marge esquerre, al tram del Ròdol fins a l’alçada de Santa Llúcia.

La Federació Catalana de Rem a Rialb

14/04/2017

La setmana passada quatre representants de la Federació Catalana de Rem van visitar l’embassament de Rialb. El punt de trobada va ser l’alberg de la Torra, al municipi de la Baronia de Rialb. Allà vam fer un petit intercanvi d’impressions abans de posar-nos a l’aigua per, posteriorment, realitzar un tastet de la làmina d’aigua de l’embassament.

75è aniversari de l'Institut d’Estudis Ilerdencs.

31/03/2017

El passat dissabte vaig assistir als actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs a Lleida.

Veure totes les entrades

Xarxes socials

Galeria d'imatges

Veure tota la galeria

Històric d'entrades