Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 27 º max: 27 º min: 17º
Sou a: Inici / Notícies / Mesures preventives de CASSA davant l'onada de fred i neu a Catalunya

Mesures preventives de CASSA davant l'onada de fred i neu a Catalunya

Davant les baixes temperatures i el temporal de neu previst a Catalunya, CASSA recomana portar a terme un seguit de mesures preventives per tal de protegir de possibles glaçades les instal·lacions d'aigua potable dels habitatges:

14-01-2017

  • Estigues atent a les teves instal·lacions: verifica periòdicament el funcionament correcte d’aixetes, calderes i comptadors.
  • Protegeix les canonades que estan a l’aire lliure amb aïllants tèrmics o cobrint-les amb fibra de vidre, roba, cartró o paper, per tal que no es congelin.
  • Si tens previst estar fora de casa durant un temps prolongat, tanca la clau de pas i buida les canonades interiors deixant sortir l’aigua a través les aixetes obertes.
  • Si les temperatures cauen amb contundència, deixa un fil prim d’aigua a una aixeta de l’interior de l’habitatge per tal d’evitar la congelació i el trencament de les canonades. Recorda que aquesta aigua s’ha de recollir i aprofitar posteriorment.
  • Durant aquests dies, l’equip d’Operacions de CASSA treballa amb tots els seus recursos humans, materials i tècnics per minimitzar qualsevol possible incidència que es pugui produir a la xarxa municipal d’abastament d’aigua.

De la mateixa manera, posa a disposició de la ciutadania un servei telefònic d’atenció les 24 hores: 900 878 583.