Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 36 º max: 36 º min: 19º
Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades

Entrades

Llum verda al projecte d'estalvi energètic d'Oliana
Consell Comarcal, Ajuntaments i EMD’s (Entitat Municipal Descentralitzada) de la comarca de l’Alt Urgell hem presentat a la convocatòria d’ajuts Fons Europeu de Desenvolupament Regional [FEDER] 2016-2020, un projecte d’estalvi energètic, reducció de les emissions de CO2 i dinamització del sector forestal que ens ha estat concedit, i que es durà a terme durant els tres propers anys.
Pressupostos 2017
Oliena i Oliana serem pobles agermanats el proper mes d’agost
Aquesta setmana el regidor de Turisme Ricard Pérez i jo mateix com a Alcalde d’Oliana, ens hem desplaçat al poble sard d’Ùliana per tancar els detalls de l’agermanament dels nostres pobles.
Us imagineu la D.O. "Fruita d'Oliana"?
Aquest passat cap de setmana m'he desplaçat fins a Burgos per assistir al 6è "Curso de Fruticultura del Valle de las Caderechas"
Creació del Pla Director Urbanístic de l'Embassament de Rialb
El passat divendres dia 10 de febrer, en la sessió ordinària de la Junta de Govern del Consorci Segre Rialb a l'Ajuntament de Tiurana, es va aprovar per unanimitat del assistents el plec de clàusules administratives i tècniques que ha de regir el concurs del servei de redacció i tramitació del Pla Director Urbanístic de l'Embassament de Rialb.
Visita a la palanca de Tragó
El dia 3 de febrer l’alcaldessa de Peramola, la Sra. Gemma Orrit, el Sr. Joan Gandara, enginyer de camins, canals i ports, i un servidor vàrem fer una visita per inspeccionar la palanca de Tragó i determinar-ne l’estat de conservació.
Projecte d’agermanament amb el poble sard d’Ulìana
Es crea la comissió de treball encarregada de l'agermanament amb el poble d'Ulìana
Obres al Congost dels Tres Ponts
Des de fa un temps la situació de la carretera C-14, al seu pas pel congost dels Tres Ponts, ha empitjorat.