Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 36 º max: 36 º min: 19º
Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades

Entrades

1 d'Octubre, un dia per no oblidar
La tensió viscuda a Oliana el passat dia 1 d’octubre posa en valor la força dels veïns i veïnes.
Resum d'una setmana molt excepcional
El passat divendres dia 15 de setembre a les 15 hores va arribar la cèdula de citació de la Fiscalia al correu electrònic de l’Ajuntament. La meva sorpresa va ser el dilluns dia 18 a mig matí quan vaig llegir que jo seria el primer alcalde de Catalunya a declarar davant del Fiscal.
La CHE modifica el límit de la potència màxima permesa per embarcació a l'embassament de Rialb
El passat dilluns dia 14 d’agost es va publicar al B.O.E. la resolució de modificació de la norma de navegació que limitava la potència de les embarcacions a motor a 50 CV.
Festa Major d'Oliana, 2017
Avui divendres dia 28 comença la Festa Major d’Oliana 2017 amb un programa variat d’activitats per tothom.
37a Sessió del Consell General de Muntanya
El passat dimarts 18 de juliol es va celebrar la sessió ordinària del Consell General de Muntanya, enguany presidida pel Conseller Josep Rull i Andreu, al Consell Comarcal de Cerdanya.
Assemblea general ordinària d'Oliana-Gas S.COOP.C.LTDA.
Uns vint-i-cinc socis de la Cooperativa del Gas van assistir a la reunió convocada per la Junta Directiva d’Oliana-Gas.
El director dels serveis territorials d'empresa i coneixement visita la comarca
El passat divendres dia 30 de juny, el Sr. Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials a Lleida, va fer una visita a l’Alt Urgell per conèixer dos projectes innovadors a la comarca.
Reunió amb la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)
Els alcaldes del Consorci Segre Rialb es van reunir amb el president i la secretària general de la CHE.
Rotonda a la C-14, a la sortida nord d'Oliana
El projecte de la rotonda dels Bombers ja està enllestit. Durant aquest estiu es licitarà l’obra i a la tardor, segurament, començaran les obres. És una molt bona notícia per la seguretat viària de la població.
Canvi de presidència a la MIGRAUM
La Mancomunitat Intermunicipal de Gestió de Residus de l’Alt Urgell Meridional agrupa els municipis de Bassella, Cabó, Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Oliana, Organyà, Peramola i Valls d’Aguilar, per a fer la recollida i tractament dels residus generats per la població.
Pla estratègic comarcal Impulsa 2026
Els alcaldes de l’Alt Urgell van participar en una sessió de treball conjunta dins del programa de diagnosi d’IMPULSA 2026.
L'arbre de la Font
El passat mes d’abril vàrem fer una enquesta a través de la web de l’Ajuntament per decidir quin arbre havíem de posar a la Font de la Vila, després d’haver tallat el que hi havia per malaltia.
Obertura d'una delegació d’ACCIÓ a la comarca de l'Alt Urgell
El passat divendres 5 de maig, l’Honorable Conseller d’Empresa i Coneixement, el Sr. Jordi Baiget va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Urgell l’obertura d’una delegació d’ACCIÓ a la Seu d’Urgell, que estarà ubicada a l’edifici contigu al Consell Comarcal. Aquesta serà l’oficina número vuit que el Govern de la Generalitat té desplegades arreu del país.
Inauguració de les obres a l'església romànica de Santa Eulàlia de les Anoves
Aquest dilluns dia 1 de maig es va celebrar l’aplec de Santes Creus a l’església de Santa Eulàlia a les Anoves.
Adjudicada la redacció del PDU de l'embassament de Rialb
El passat divendres dia 21 d’abril es va signar l’adjudicació de la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’Embassament de Rialb. Aquest document ha de servir per fer l’ordenació dels usos de la làmina d’aigua i del territori de l’entorn del embassament.
El camí del riu
L’any 2009 la Confederación Hidrográfica del Ebro va realitzar unes obres d’arranjament del camí del riu en el seu marge esquerre, al tram del Ròdol fins a l’alçada de Santa Llúcia.
La Federació Catalana de Rem a Rialb
La setmana passada quatre representants de la Federació Catalana de Rem van visitar l’embassament de Rialb. El punt de trobada va ser l’alberg de la Torra, al municipi de la Baronia de Rialb. Allà vam fer un petit intercanvi d’impressions abans de posar-nos a l’aigua per, posteriorment, realitzar un tastet de la làmina d’aigua de l’embassament.
Conveni de col·laboració amb el Casal de Jubilats d'Oliana
75è aniversari de l'Institut d’Estudis Ilerdencs.
El passat dissabte vaig assistir als actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs a Lleida.
Arranjament de la captació d'aigua de les fonts d'Oliana
L’any 1931 es va portar l’aigua de les fonts fins al municipi d’Oliana i es va fer la xarxa de distribució per abastament de boca a les vivendes. En la mateixa actuació també es va construir la xarxa de clavegueram.