Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 36 º max: 36 º min: 19º
Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcaldessa / Entrades / El camí del riu

El camí del riu

L’any 2009 la Confederación Hidrográfica del Ebro va realitzar unes obres d’arranjament del camí del riu en el seu marge esquerre, al tram del Ròdol fins a l’alçada de Santa Llúcia.

22-04-2017

Estat actual del camí que s'arranjarà properament

Estat actual del camí que s'arranjarà properament

Després de 8 anys de servei i suportar el trànsit diari de vehicles de tota classe, el seu estat de conservació és molt precari. Els usuaris habituals que l’utilitzen per anar a caminar i gaudir del riu Segre i el seu entorn, són els que més pateixen el seu mal estat.

La Diputació de Lleida ha convocat una línia de subvencions pel Manteniment de Camins de titularitat Municipal. L’import sol·licitat és de 4.320€ per a una actuació de conservació, manteniment i reparació del tram de camí que va de Reixà fins a la zona del Ròdol. Els treballs consistiran en un repàs general del camí en una longitud de aproximadament 1750m i per una amplada de 4m. En les zones més malmeses on es fan tolls d’aigua quan plou, es farà pendent cap als laterals i s’aportarà material per omplir els forats i restablir el nivell original. Estem pendents de l’atorgament de l’ajut per iniciar les obres.

Miquel Sala Muntada, Alcalde d'Oliana