Ves al contingut. | Salta a la navegació

AVUI 22 º max: 22 º min: 8º
Sou a: Inici / AJUNTAMENT / L'Alcalde / Entrades / Festa Major d'Oliana, 2017

Festa Major d'Oliana, 2017

Avui divendres dia 28 comença la Festa Major d’Oliana 2017 amb un programa variat d’activitats per tothom.

28-07-2017

Imatge de la Festa Major 2017

Imatge de la Festa Major 2017

S’està acabant el mes de juliol, això significa que comença la Festa Major. Hem guarnit el Carrer Major amb la col·laboració dels veïns, una iniciativa que dóna un toc de color diferent al carrer. El 40è aniversari dels gegants vells serà una trobada amb una participació de gairebé 20 colles. Serà un acte que de ben segur farà saltar i ballar els assistents. Pols de colors, escuma, firetes, futbol, música, bonsais, puntaires i les sardanes són els plats més forts d’entre tot el que està preparat per a passar uns dies de festa en bona companyia. No oblidem tampoc tots els actes religiosos en honor a la Mare de Deu dels Àngels, patrona de la Vila d’Oliana.

Aquesta havia de ser una Festa Major una mica més especial ja que hi havia prevista la formalització de l’agermanament amb el poble Sard d’Oliena. Després de molt de temps per organitzar l’esdeveniment, reunions, preparatius, etc., hem de dir que, per motius aliens a la nostra voluntat, l’acte s’ha hagut d’aplaçar. Un canvi de govern a l’Ajuntament d’Oliena de l’illa de Sardenya ha paralitzat, en sec, el que havia de ser l’acte de l’agermanament.

Malgrat aquest darrer canvi, que des de l’Ajuntament d’Oliana lamentem profundament, us hem de dir que tot està a punt per gaudir, un any més, de la nostra Festa Major. Desitjo que ho passeu molt bé, feu-vos vostra la festa! 

Molt bona festa major a tots i totes!

Miquel Sala Muntada, Alcalde d'Oliana